Het meest complete Maatschappelijke stage beheer- en volgsysteem

Optimale bedrijfszekerheid en beveiliging

 

Bij de ontwikkeling van eXperience is gekozen voor hard- en softwareoplossingen die een optimale bedrijfszekerheid en veiligheid garanderen. eXperience functioneert daarom geheel autonoom en o.a. onafhankelijk van andere (administratieve) systemen. En als er toch een keer een vraag of een probleem is, dan is onze supportdesk beschikbaar voor adequaat ingrijpen.

Support
Wij hebben een supportdesk die op werkdagen bemand is. Binnengekomen meldingen worden binnen 30 minuten geclassificeerd en bugs worden in principe, afhankelijk van urgentie, binnen 1 tot 2 werkdagen opgelost.
Wensen, ideeën en suggesties voor verbeteringen worden ook in dit systeem vastgelegd en, na overleg, òf als maatwerk o.b.v. een offerte en planning uitgevoerd òf bewaard tot een volgende update.

Storingen en bugs die om directe actie vragen kunnen via een speciale procedure 24 uur per dag en 7 dagen per week worden gemeld. Op basis van ‘best effort' wordt dan zo snel mogelijk een oplossing gerealiseerd.

Onze servers zijn zodanig verbonden met het Internet dat wij een server uptime garantie kunnen geven van 99.9%

Deze werkwijze heeft tot nu toe gezorgd voor een extreem hoge en vrijwel ononderbroken beschikbaarheid en bedrijfszekerheid van onze webproducten en applicaties.

Beveiligd dataverkeer
Voor het beveiligen van websites en transacties op internet is het Secure Sockets Layer protocol de standaard. Dit SSL protocol maakt gebruik van certificaten om de verstuurde data te beveiligen en de identiteit van de eigenaar van het certificaat te garanderen. Door het gebruik van een SSL Certificaat op een website kan een bezoeker er zeker van zijn dat zijn gegevens veilig via https worden verzonden en kan hij eenvoudig de eigenaar van de website controleren.

Alle eXperience-implementaties zullen daarom onder SSL draaien zodat de communicatie tussen gebruiker en server te allen tijde encrypted is. De applicatie draait op een dedicated server, beveiligd door een firewall.

Back up en restore
Dagelijks worden er via geautomatiseerde en gemonitorde procedures back ups gemaakt. Binnen dezelfde procedures worden er back ups gemaakt van de database servers. Iedere back up wordt 7 dagen bewaard, waarna de oudste komt te vervallen. We kunnen dus altijd tot maximaal 7 dagen terug een restore verzorgen.

Dynamische koppelingen
Systemen moeten niet naast elkaar maar mét elkaar functioneren. eXperience is juist ontwikkeld om te communiceren. Wat ons betreft is iedere koppeling mogelijk. We hebben dat al gerealiseerd naar leerling-administratiesystemen zoals @VO en Magister en naar ELO's.

 

 
eXperience is een product van ServiceSites International B.V., Kruisstraat 50, 5341 HE Oss. Meer info: info@servicesites.nl - www.servicesites.nl